Ett kort inlägg

Jag kan faktiskt inte ursäkta mig den här gången för att jag inte blogga igår men jag har haft ganska mycket att göra. Min kusin är i alla fall här från Kalmar och då vill jag passa på att vara med henne. Idag när jag kom hem efter skolan så gick vi ner till stan för att köpa nyttkoppel till Rick och så blev det en glass också, Muums! Sedan vid 16.45 gick vi ner till björndalsgärde för brännbollsspelning och vattenkrig. Det var as roligt men jag fick en as stor sticka i foten när Oskar S kastade bäckvatten på mig. det var inget rent vatten kan jag bara säga. Vi försökte 'ge igen' men lyckades inte:( det fÅr ös bli på Måndag. Vi får se om jag bloggar imorgon. Men jag ska fråga Klara om jag kan ta några bilder från henne för det var bara hon som hade kamera med sig. Det var allt än så länge. Och jag märkte att rubriken inte alls stämmer! Aja. Stora kramar ANJIX!

Städning på gång

Nu ska jag precis börja dammsuga hela huset och skura övervåningen. Jättekul enligt mig (not). Men ikväll kan jag i alla fall casha-in 200 kr. Det är alltid bra med pengar! annars ska jag väl bara ta det lugnt. Vi ses bebes!

Den 'stora' datorn

NUú sitter jag i vardagsrummet med TV-skärmen framför mig. Alltså, data-skärmen är TV-skärmen. Hihi ^^ det är kul att kunna se all data-grejs så stort i gemförelse med min mini-laptop ;)

Idag har det åter varit en dag i skolan. Två svenska-läxor och en liten NO-läxa att man ska ta med en kruka för att vi ska plantera tomater och allt vad det var?! Det gjorde man liksom i 2:an! aja, skolan är skolan och inget annat än skit.

Jag har inga av 'mina' bilder på den här datorn med jag har hittad några söta kort från 2005. have a look!


Nämen kolla! ring och allt ;)


Från mitt barnkalas: alla samliade

 
                 (klicka för större)


Första discot: Vi ska ha samma kjolar!


Härlig bild!

Och till sist:

Hemma-TV med storebrorsan. (t.o.m fjärrkontroll)       

Vilken vad gulligast?


Födelsedagar, tårta och natur-foton

Tja BLOGGIS!
Idag har det ju varit goingen Sara's födelsedag som jag fick vara med på! Som jag sa i det förra inlägget så har jag fått en ny cykel, och gissa vad!? Sara fick också en idag. Den svart och fin ;) Så vi provade såklart dom och cyklade runt som tokar här i Björndalen. Hon fick även kläder och en mobil ;) (lyckans ost!) Vi har också ätit en god, ägg-fri tårta gjord av Maria.

 Nu kollar jag på mästarnas mästare på svtplay.se eftersom att jag missade det i Söndags.
Annars börjar ju skolan imorgon och det enda jag längtar till är sommarlovet. Kan det bli sämre?!

Jag lovade er några bilder på mina påsk-cupcakes och recept till det. Men jag har inte laddat över bilderna ännu men jag hoppas och tror att jag gör det imorgon. Ni får nöja er med några andra foton istället.'



Mer driv-veds bilder:

 
      [Klicka för större]                        [Klicka för större]

Fotograf: ANJA (jag) - Canon eos 500D + 18-55mm

Det var allt för mig denna gången, ha en fortsatt mysig Måndag och NJUT av det sista på påsklovet!


I' m at home again

Tjenare! Detta är ett iPod inläggså jag har inga bilder :( Idag kom jag hem glad av godis, roliga speltillfällen och att Jag har fått en ny cykel! Äntligen säger jag bara. Fast den är i och för sig inte ny för den har stått hos min mormor ( som är död:'( ) men jag har tvättat den så den ser faktiskt ganska ny ut :) den är röd med svarta detaljer. Nog om det. Imorgon är det min käre bästis Saras födelsedag. Hon fyller nämligen 13 år den lille skiten. Hon blir då tonåring och lika gammal som mig. Men hon är ändå en liten bus- skit! Haha! Men nu kan jag inte avslöja för mycket här. Vi får se hur det blir. Vi hörs imorgon. P&K / ANJIX

iPodinlägg, påsk nästa!

Heliuu! På lördag är det ju påskafton och alltså är det påsk Helg. Vi ska till våran sommarstuga i Sannäs och grejja lite med kiosken som David( min bror) och jag ska driva, fast jag ska såklart bara hjälpa till. I alla fall, vi kommer att vara där under hela helgen och vi kommer hem på söndag kväll. Jag har alltså tänkt att jag skulle he en liten blogg paus men jag återkommer såklart på söndag kväll eller på måndag :) Nog om det. Idag var jag med sara, vi har solat, pratat, badat i jacuzzin, solat och solat. Juste v har gungat också. Sen när hon gick hem vid 18.30 så åkte jag med mamma till ICA för att köpa gul karamellärg till mina påsk-Cupcakes. Jag tog några få inte så bra bilder på dom men ni får dom och receptet på måndag. Juste vi får inte glömma bort att gratulera David som blir 16 och ska börja övningsköra. På måndag och tisdag är det visst några mer som fyller år, kan ni gissa vilka? Det var allt för mig. Ha en riktigt trevlig, glad och mysig påsk nu allesammans!

Två frågor, ett svar.


Postat av: Elin
Asså din blogg är så snygg!! Hur kan du få den så bra eller??
Postat av: Elin
Kan du inte lägga ut några bilder på Rick?? Han är så söt!!! :D ♥♥♥♥
SV: fråga 1, Allt är klaras förtjänst!
fråga 2, Jo, det kan jag göra med jag vill inte vara för tjatig ;)
Det är jättebra att ni kommer med förslag och frågor!

Dagens foton och shopping!

Tjena, hallå, hej!!

Det blev ingen bloggning igår för det är faktiskt bättre att vara ute i solen än att sitta vid datorn när det är så bra väder.

På förmiddan idag vad jag och mamma oå överby och fixade lite saker. Jag blev riktigt nöjd med grejorna! (bild)
Efter det så var jag med min rara Sara och vi hade picnik vid björndalshjärde. Det var en mysig, trevlig och skrattande tid nere på det hederliga fältet. (hehe)

Ett månfoto:
 
FOTOGRAF: Anja (me) - Canon 500D + 75-300mm
Dagens shopping:

Shorts - cubus

Solglasögon (som jag älskar!) 60kr (avslöjar inte var) >.<


Min as-snygga (enligt mig) jeansvästen som har luva och ärmar av vanligt 'hoodie-tyg' - HM

Jag köpte även en vit skjorta som är lite av genomskilnig - sisters

Ni får även en för snygg bild på Mig och Sara i våra tvilling-outfits!


(båda är mina solglasögon)

Och sist men också minst: Några små söta blommor:



FOTOGRAF: Anja (jag) - Canon 500D + 18-55mm

Själv ÄLSKAR jag vitsippe-bilden, den har ett 'lugn'.  vad tycker ni?

ha det gött så länge!


Hemma i solen

Hejsanhoppsan!

Nu sitter jag med shorts, linne och ett par solglasögon ute på min gräsmatta och sover (nästan) . Snart ska jag nog vara med Sara och Lisa. Vi får se vad vi hittar på :) .
Efter som att jag inte hann att kolla på Mästarnasmästare igår så står det på schemat idag.

Helgen:
Började med att vi gick upp på natten och körde iväg mot Sälen. Jag sov i 4/5 timmar i bilen och när vi kom hem tog vi på oss skidkläderna och drog oss iväg mot backen som där väntade en myrstack av människor p.g.a slalomtävling.
På kvällen spelade vi spel och åt god mat! Det var ungefär samma upplägg dagen efter (lördag).

Hemfärdsdagen:
Det var typ 15 grader ute i solen så det var tråkigt att behöva åka hem då -.- . Men vi fick allt några åk och sedan ber det iväg till Trollhättan. Väl hemma kollade vi på inspelade Talang som gick i fredags men det var ingen som var så himla speciell. Fast jag gillade Love som spelade gitarr, han var för söt! ^^
Jag upptäckte också att det var en väldigt fin måne på himelen så jag klättrade upp på taket och tog några fina 'mån-foton'.

Nu ska jag fortsätta ann njuta av sommerdagen och ta en liten fika.
Vi hörs, hejdå!

Borta under helgen

Det är alldeles för sent att lägga sig nu och gå upp klockan 03.30 Inatt. Jag kOmmer att vars dödstrött imorgon. Om ni undrar varför jag ska gå upp så tidigt så är det för att vi ska till Sälen, lindvallen och kolla på våra kompisar som tävlar i slalom. Vi kommer också att åka lite skidor/ snowboard. Jag kommer antagligen Inte ha någon tillgänglig dator så det blir ingen uppdatering under helgen. Men jag kommer tillbaka på söndag kväll, så på måndag blir det nya påsk-tag och andra roliga saker att berätta om. Ha det gött i början av era påsklov( ni som har det nu) Puss och kram! ANJIX.

what do you think?

Idag tänkte jag vända på det så att ni får 'tipsa' mig om vilket iPod-skal jag ska köpa. Kommentera vad ni tycker. Ps. Jag har en rosa hörlurssladd.
Fejk-läder
Leopard?
Plast
Zebra?
plast
Sparkly?

får får inte får, för får får lamm

Tjolahopp!

Minst sagt rolig rubrik. Höll på att säga det hela vägen hem efter skolan idag ^^ Jga har så kul humor :P .

Nu ska Jag, Lina och Astrid ta bussen till sylte för att träna. Jag bloggar antagligen ikväll.

PUSS!


regn, regn och åter regn

Hola! (typ, spanska)

Det regnar ute om ni inte har sett det med era så kallade ögon (Okej, behärska dig nu anja).
Men imorgon har jag bestämt att det blir bra väder! Jag har i alla fall varit ute och sprungit ändå.
När jag kom hem efter 7.5 km var jag blöt och lagom kall.
Det blir ingen mer bloggning idag.

(det fick bli kursivt idag)

Härliga foton på två 'Flygfän'


Fick på humlan precis när den flög iväg.

Foto: ANJA (jag)

Det kliar i fingrarna

Hejhopp!
Nu kan jag tänka mig att ni undrar varför jag bloggar idag?. Jaa, det är helt enkelt att jag inte har något att göra och så har jag massa skoj att berätta om. :D
Dag har tillbringats i det soliga vädret med Sara. Jag kan inte fatta att det var 26 grader i solen. unbelievable!
Kan ni gissa vad vi har gjort?
Äsch, jag säger..
Vi skulle ha picnik på björndalshjärde men det var massa andra där så ni gick mycket längre.. Typ till min gräsmatta.
Där tog vi massa flumm-kort, spelade in random videos och fikade såklart!
I skolan var det bara glada sommar-miner och ett leende på läpparna (Y). Dessutom fick vi fika på svenska-lektionen och vi ska få fika imorgon på matten. Vi kommer att bli tjocka! haha ;P .
Övrigt:
Jag kommer inte att uppdatera så jädrans (random ord) mycket denna veckan eftersom att jag inte skulle ha bloggat alls egentligen.

Bilderna från idag kommer att ploppa upp med tiden (troligen denna veckan) men här är en:


hetingar där!

XOXO


Paus

Hej vänner! Som ni säkert har märkt så har jag haft en bloggpaus under helgen. Jag tror bestämt att jag vill ha en liten paus lite längre in på veckan också. Jag tror nog att jag återkommer på tis/ons. Men jag vill ändå att ni ska hålla er kvar på bloggen och följa den när jag återkommer! Ha det skönt så länge och sköt om er. Puss, ANJIX

Dagen med Klara

Tjenixen!
Idag fotade jag och Klara hennes header (och några andra) i det vackra vädret. Och som hon säger: Den som satt inne missade verkligen något! Det blev mycket skratt och en härlig stund. Tack Klara!
Det blev många fina foton och många roliga videor ^^ .
Vid klockan 17.40 gick jag hem och skulle handla. Det var bara det att pappa var inte hemma så vid klockan 19.15 åkte jag mad mamma och hjälpte henne att handla. :)
Vi har nu pausat Talang som ska ses nu. För er som inte redan vet så är Ellens käre broder med och han ska... eller ja, ni får helt enkelt titta på det nu!
Jag har inte kollat igenom bilderna från idag ännu men det kanske blir några bilder imorgon, den som lever får se.
Nu ska jag springa till teven och äta an räkmacka full med... ehh, jaa, räkor?
Kul humor alltså!
Hejdå <3

lite kaos

Hej, jag vet att det ser lite weard ut i menyn med det är bara för att jag är dålig att att flytta bloglovin-knappar:/

Dagens foto

Hej,
nu tänkte jag visa er mina fotografier som jag tog i vårvädret idag.
Själv är jag mycket nöjd!
Till alla bilder ovan: Canon eos 500D + 18-55mm Fotograf: Anja (ME)
I belive I can fly..
Canon eos 500D + 18-55mm Fotograf: Anja (ME) Modell: My Boots!
Vad tycks, är de våriga nog? ;)

Rekordfråga

Idag fick jag en kommentar i form av en fråga postad av: Klara (klarax.blogg.se) som löd såhär:
fråga: Hur många unika besökare har du då? :) ♥
svar: Jag kollade statistiken och så var det ca. 20-25 st unika besökare. ;)

Solig dag = fota + rekord

Hellu!

Det är skönt med sol för omväxlingens skull! Så jag tänkte att jag skulle ta mig ut och fota några fina Krokusar och annat vårigt innan jag ska på träningen idag. Vi får se om det blir några bra :) .

Skolan har annars varit relativt vanlig förutom att killarna verkar tycka att det är superkul att se på när vi jagar dom efter jakten på våra nycklar. haha!

Jag vill också passa på att säga att jag hade sidvisningsrakord i Måndags, hela 69 st! Tack till alla som håller den här bloggen vid liv, haha. :) <3

Vi får se om jag bloggar mer idag.

C-ya!




Love music

Jag tänkte ge er ett litet låt-tips såhär på kvällen ;)
Jag tycker att den är bra att lyssna på om man inte kan sova på kvällarna eller när man är trött och inte orkar lyssna på något 'fartigt' ;P
Jar of hearts (live) - Maddi Jane
Den är bäst i början. Jag hoppas att ni gillar det.

fatta här! (?)

Hej,
(skrev detta igår, Måndag )
Efter skolan blev det en mysig shoppingtur med Klara (G), jag köpte fyra grejer. Det är dels några nädvändiga och några mindre nödvändiga, men fina!
Efter den varma cykelturen hem var jag tvungen att göra matte-läxan för mig som alla andra. Men nu är den klar och jag kan vara stolt (haha)
övrigt:

Jag säger bara ouch! när jag skulle ta 'produkt'fotona så skar jag mig på pappret, det började blöda jätte mycket och det såg inte så fräscht (stav) ut kan jag säga, stackars mig :'/ , tihi.
Nu ska jag kolla på mästarnas mästare på svtplay.se

WHAT DO YOU THINK ABOUT THE STUFF?

Örhänge - JC (10kr, rea)  | Ring - Lindex (50kr)

 

Och de behövande:

Det var allt gör mig, KÖSS, hej!

 

 

 

 












Inget mer

Hej, jag hinner tyvärr inte blogga mer idag men vi hörs imorgon ;)
sköt om er och sov gott.

åker till träningen nu.

HEJSAN!
Som ni kan se i rubriken ska jag precis byta om till träningskläder och åka till träningen.
Ett kort inlägg innan alltså.
och en träningsoutfit på det:
(WEBCAM)

Nattinatti

Hej *gäsp* Jag ligger här i sängen och kan inte sova, i och för sig har jag inte försökt men ändå. Bild på håret får ni imorgon för det ser ut som ett kråkbo just nu ^^ . Jag la mig ganska tidigt idag men jag hade ingenting för mig ändå. Morgondagen kommer för det mesta tillbringas med mina söta också fotointresserade vänner. Linn, Klara och Felicia. Riktigt härliga tjejor! Mer om vad jag har/ ska göra imorgon får ni veta imorgon på kvällen ;) Nu måste jag försöka sova för jag ska upp tidigare imorgon än idag. (tycker pappa) Tjingeling! KRAM, ANJIX.

Hårfärgning

Hej alla söta <3

På förmiddagen idag var jag och mamma påå överby. Jag orkar tyvärr inte ta kort på allt men jag kan skriva det längst ner i lnlägget.

Jag har nästan precis kommit hem från en härlig springtur med Rick så jag känner mig duktig!
Jag sa ju i förra inlägget att jag skulle färga håret och det ska jag göra lite senare idag :)
Resultatet får ni se senare när håret har torkat ^^
Det blir också före-/efterbild.

Jag köpte:

-Hårfärg
-'Underkläder'
-Såpbubblor
och der var allt!

vi hörs, hej!


Helgen är tillbaka

Heeelu.

Jag har som sagt varit med några goa kompisar idag och vi gjorde allt och ingenting. Vi fotade i alla fall lite när vi tränade agility med Rick och det blev några riktigt bra! haha. 
Dom kommer att dyka upp lite efter hand.

Imorgon tror jag bestämt att jag ska färga håret. Vad tycker ni? lite ljusare?
Talang idag var ganska bra, det kunde vara bättre. MEN, nästa vecka är min kompis brorsa med och då ska jag såklart hålla tummarna!

Övrigt är att jag tycker att jag har allt mindre intressanta inlägg och ska försöka bättra på det. Det hjälper säklart med fler kommentarer ;) <3

Det fick bli ett ganska kort inlägg just nu. Jag ska gå ner och kolla vad dom kollar på där nere ;)

BYE!


sing star

Hejsan bloggis!

Jag sitter och är social mot mina fina vänner. Dumma mig. Vi sjunger Sing Star och 'Jag vill va som du' spelas på hög nivå <3. Vi ska snart spela 'Med andrar ord' så det blir en liten spelkväll ;) Jag bloggar nog ikväll när dom har gått hem :)

En liten Webcam-bild på det hela:

© Copyright by Anjix