homeworks

Lördag idag, vad har jag gjort? Pluggat, spelat tennis, pluggat och så skall vi äta grillat till middag, mums!

Jag har så många uppgifter i skolan som skall vara klara till på måndag. Muntlig presentation, uppsats, historialäxa x2, biologiläxa och fysikläxa, matteläxa Allt till på måndag = är stressad!!
trevlig helg på er!



klock-dilemma

Jag letar fortfarande efter klockor och har otroligt svårt att bestämma mig då det så himla många märken, modeller och designer. Här är några jag har fastnat för nu: (utan inbördes ordning.)
UPPDATERAD:
1.2.
 
3.4.
 
 
 
3.4.
 
 
 
5.6.
 
 
 
7.8.
 
 
 
1-4: Calvin Klein, 5-6: Marc Jacobs, 7: Daniel Wellington, 8: Michael Kors
 
 Vilken föredrar ni?
 
 

cut it off

Nu har jag toppat håret för första gången på 3 år (om man inte räknar de två cm mamma tog i höstas)
Denna gången gjordes det på riktigt på en hårsalong. Jag är nöjd med fräscheten som blivit men vill ha tillbaks min fd. längd...
Imorgon är det en "bonding day" med alla 10:or. Vi skall tydligen åka till någon sjö och paddla, bygga flottar och slipa på team buildingen i gruppen. Ser fram emot detta!  

take me out of this dream


pale

webcamen gör sitt jobb: snabba, slarviga bilder.
Kram!

raw bite

 
Jag klickade hem ett schampo från bodystore.com och såg dessa raw-barer gjorda på bara torkad frukt, nötter och kakao. Jag älskar de liknande Nakd-barerna som är köpta här i England och tänkte nu testa ett annat märke. Vi får se hur de smakar!

nailpolish

Min stora fråga är: vågar jag bära detta?
 
 
 

from topshop

(tack för de snälla kommentarerna, det stärker mig ♥)
Det ni ser nedan är vad jag fick med mig hem efter två timmars letande i butiker . 3 plagg från TOPSHOP.
Jeans hade jag ont om innan så jag slog till på två supermjuka.
 

American apparel

Imorgon skall in till London och kolla runt i affärer. Jag har ett presentkort på American Apparel som jag har tänkt att använda. Jag tittade på deras hemsida och inte hittat jättemycket men tänkte visa några jag tyckte mer om än annat.

Har ni några tips på klädesplagg från American Apparel som är värda att bära?


the boy in the striped pyjamas

Tittade på en film igår och det blev The boy in the striped pyjamas. Jag läste boken i början av sommaren och tyckte att den var bra. Jag är inte den som gärna läser böcker men denna fastnade jag verkligen för! Igår såg jag att Netflix har den och ville då se hur filmen var. 
 
Jag gillade verkligen filmen också! Den avspeglar verkligheten som var under andra världskriget bra men på ett hemskt sätt (såklart). Fotot i filmen är vackert och skådespelarna bra. Defenetivt värt att se eller läsa, filmen är dock lite hemskare och rakt på än boken. 

first day

tröja / All Saints, shorts / Bikbok
 
 

i'm back

Under de två senaste dagarna har jag fått "Välkommen till"- sms från Telenor från Danmark, Tyskland, Nederländerna, Belgien, Frankrike och nu Storbritannien. Det beror på att jag, pappa och Rick nu har kört igenom dessa länder på vår färd hem. Imorgon börjar skolan som vanligt för många och jag är otroligt nervös men samtidigt lite taggad. Jag skall göra detta år till ett tjugo gånger så bra år som skolåret 2012/13! Låt oss stötta varandra genom ännu ett skolår, vare sig det är sista året i grundskolan, mitt i högstadiet eller trean på gymnasiet! (djupt va?)

that sunset evening

Kvällen kom och solen speglades på vattenytan. Vinden existerade inte. Luften kändes varm och färgen på himlen likaså. Musiken som fyllde upp tystnaden hade en lugn och varm inverkan på mig. Vattnet skvalpade ljuvligt längs årorna som trängde undan havets vatten. Allt var frid och fröjd ♥
 
Den där lördagskvällen ute på Hällebäck var helt otrolig. Under det ögonblicket kändes hösten och skolan som helt utom min värld. Jag levde i nuet med personer som gör mig glad. Nu, fjorton dagar senare står det precis utanför min dörr. På måndag börjar det, det ofattbara, tuffa, vardagliga livet med rutiner, uppgifter och scheman som ställer krav på en. Nu är det slut på dagdrömmandet och dags att återgå till verlkigheten.
Good luck ♣

liseberg

Idag har dagen tillbringats på Liseberg med Sara. Jag åkte Balder för första gången (!!) Vi såg även Jenny från Top Model Sverige, förra säsongen, vi hejade tyvärr inte på henne. Nu sitter vi nöjda och trötta på tåget hem. Med Take-Away Sushi avslutas dagen perfekt. Ha det bra!







empty

det ni ser på bilden är det tomma rum jag bor i den här veckan. Den blommiga tapeten valde jag när jag var fyra år och jag gillar den lite fortfarande, men det skall ändå bli kul att renovera och inreda om rummet nästa år när jag kommer hem!
Idag åt jag och tjejerna frukost på Espresso house. vi hann även med en sväng in i en affär. Där fick jag med mig toppen/bh:n ni ser nedan. var i stort behov av en vit! Om en timma åker vi ner till bion, mysigt. 
 
 

packing our bags

Idag har det varit packdag för hela slanten. Vi startade 10 på morgonen och kom iväg först för tio minuter sedan med en bil som är så full den kan bli. Det känns sorgligt att lämna sommarstugan och tänka på att jag sitter i skolbänken igen om en vecka. Dock är der bara roligheter som väntar i hemstaden de kommande dagarna: gemensam frukost med tjejerna, bio, Liseberg och Göteborg! Jag slår alla flugorna i en smäll.

Nu skall vi på en välbehövd middag hos några nära vänner!

bilden har inte med inlägget och göra men Kenza klär sig så bra här, love it!


Hällebäck - ringåkning

Vi åkte ring förra helgen. Jag har inte åkt ring på över 6 år (då den välte och jag åkte under vattnet. Har haft fobi sedan dess).
 
 


complete me

Mer inspiration á la min tumblr.
outfiten på sista alltså, love!
 
 
 
 
 

Hällebäck #2

Andra dagen i Hällebäck var tipp topp! Jag badade i havet för första gången på 2-3 år (!!) 
Här är bara några bilder från dagen:
my lovely angels ♥
 
 

 
 
 

CK - earrings

Först ut av smyckena jag fick på konfirmationen blir örhängena från Calvin Klein! "Klassiska med en twist" - som jag beskriver dem.
Vackra i sin enkelhet :)
 
 
 
 

till havs

idag har jag och familjen tillbringat tiden på sjön, vilket har varit helt otroligt härligt! efter middagen väntar äventyrsgolf :)









a big deal

Idag hände en ganska stor sak. På grund av den jävla sjukdomen jag har, har jag inte kunnat springa/jogga på mer än ett år nu (!!) (förutom den gången jag sprang på bandet i England). Idag fick jag ta en joggingtur, det var skönt men ändå kämpigt!

jag kände bara att jag ville dela med mig av den goda nyheten, haha!



Hällebäck #1

Jag hade några ofattbart härliga dagar från Torsdag till Lördag då jag och Sara bodde hos Klara i hennes sommarstuga! Jag tycker att bilderna talar för sig själv: Det var mulet första dagen och att vi är galna som alltid! ♥
Kram!

middag

Nu är jag färdig för lyx-restaurang på Västbacken, härligt med lite kvalitet-tid med familjen för en gångs skull!


klänningen är en tunika som mamma köpte på Esprit. Jag provade den och den var perfekt längd som klänning för mig!


härlig tid

Igår hade jag eb helt underbar heldag i Klarasstuga med henne och Sara. Vi hann med mycket saker fastän vi gick upp otroligt sent, bilder med mera kommer när helgen är slut. I efrermiddag åker jag i alla fall tillbaks till sommarstugan igen där den sista sommarlovsveckan på kusten väntar. usch!


Ni har ett smakprov av fredagens fab kväll ovan.


first of august insporation

Nu var det länge sedan jag delade med mig av min inspiration från tumblr och weheartit. Tyckte att det passar sig bra nu när jag själv börjar bli deprimerad av att sommaren snart är över... Dock är det härliga dagar som väntar nu (!!)Det blir nog lite glest mellan inläggen som vanligt till på Söndag. Jag hoppas på att kunna komma igång lite mer då!