overgrown

Kan inte låta bli att dela med mig av denna -
 

läskigt nödvändigt

Nu sitter jag i bilen påväg mot Trollhättan. Jag skall försöka träffa kompisar och sedan åker jag tillbaks ikväll till kusten. Igår hände en ganska big deal. Jag fick övningsköra för första gången! Det varq otroligt svårt att starta men det gick okej. Några skutt gjordes med bilen men det är väl så man lär sig, av sina misstag. Jag skall prova igen minst två gånger innan sommaren är slut, men jag kan Inte säga att jag längtar. Det var ganska läskigt, haha!

I dream a dream about our life

Har kännt mig väldigt trött idag och det avspeglar sig på hur jag klär mig. Ett slappt linne från H&M och håret i samma hästsvans som jag satte upp igår morse, därav rufset!
 
Det där jag nämde om övernattning i Klaras sommarstuga blev aldrig av i helgen. Istället har jag haft fullt upp med kiosken och annat. Dock hoppas jag verkligen att det blir av innan jag åker till England igen om tre veckor. Det går så sjukt snabbt. Alldeles för snabbt. Jag har knappt hunnit träffa mina kompisar känns det som. Jag hoppas att det blir allt mer nu när jag inte skall stå i kiosken lika mycket som jag gjort de senaste veckorna.
 
 
 

dessert

Nu var det länge sedan jag uppdaterade här. Jag har inte haft så mycket inspiration nu det sista. Dagens inläggsinnehåll blir ett recept!Åt denna igår kväll efter maten. Man kan äta den som mellanmål eller som dessert!
Det du behöver för att göra min så kallade "Mangodröm" är 1dl turkisk yoghurt, 120g mogen m
ango, 1/2 lime, 3 msk kokos 1 tsk honung, 1 krm vaniljpulver.
 
Detta har jag sedan kombinerat och blandat i olika lager. Nedifrån och upp: 1: Bara tärnad mango, 2: turkisk yoghurt + honung + vaniljpulver, 3: mixad mango, turkisk yoghurt-blandning + limesaft + kokos. 4: mixad mango + limesaft.
 
Varva dessa lager för att göra en slags perfait toppad med kokos och något rött bär sedan är det klart att njuta av i sommarvärmen!

konfirmation

Igår var det som sagt min konfirmationsdag och vädret var nästan äckligt varmt. Redovisningen gick nästan som förväntar förutom tekniska problem och lunchen var helt fantastisk efterråt. Efterrätten hade jag själv lagat och även den blev ganska lyckad. Igår vid 24 stöp jag i säng halvt död och sov det längsta jag gjort på länge idag.
Tänkte kanske visa ungefär vad jag fick i present, vi får se. Människorna som kom var i alla fall helt fantastiska, som alltid.
 
Planerna för veckan är: sommarlovsslapp och kioskarbete. Till helgen kanske det blir en sväng till Klaras sommarstuga. Hoppas det blir av! 
hade gärna gått runt med lika mycket självkänsla på stranden.
stay strong! säger jag bara till mig själv.
 

tomorrow is the day

just nu sitter jag i bilen påväg mot västkusten där jag skall hjälpa till med förberedelserna inför morgondagens firande. jag känner lite nervositet nu, men hoppas att det kommer gå bra! det kommer vara tomt på uppdateringsfronten ett tag till, ville bara informera er. kram!

hemma

nu sitter jag cirka 20 meter från mitt tidigare(och framtida) hus hos Sara. Det är Fallens dagar nu i dagarna och jag får bo hos dem, vilket är trevligt! På lördag kväll åker jag till sommarstugan igen för att sova en god natts sömn, inför konfirmationen på söndag morgon. Der kommer massa människor och jag är lite orolig. Tills dess skall jag roa mig och njuta!

dagens outfit

det är strålande väder och jag jobbar i kiosken idag, surt. här är i alla dagens outfit!


shorts/Hollister, skärp/JC, T-shirt/Monki.


happy birthday

Idag är det min mors födelsedag och den startade med en frukost på sängen. sedan har jag haft konfa som vanligt till klockan 5. på vägen tog vi en sväng om mina kusiner som bor på ett supervackert ställe nära Strömstad och nu är vi påväg hem mot stugan där matlagning väntar. Jag har hand om desserten och vi får se hur den blir. Kanske jag delar med mig av receptet, beroende på hur den blir! Det är väl så dagen har och skall se ut. Utöver detta är det mycket med konfirmationen att planera!

summer wear

Det är inte många besökare här på bloggen, inte så konstigt med tanke på att det dels är fint väder, samt att jag inte bloggar varje dag. Det är ju trots allt sommar!
Byxdress / H&M, Birkenstock-sandaler / Begangade
 

the last few days

Såhär har de senaste dagarna med Sara sett ut!
 bilderna talar för sig själv, helt underbara dagar!!
 
 
 

en härlig sommarkväll

Det är en fantastiskt sommarkväll ikväll och vi skall snart ta en sväng till ett naturreservat vid kusten och ta med oss skaldjur med mer till middag, vilket kommer bli väldigt härligt! Jag och Sara har legat och degat på altanen i någon timme och vi båda hoppas på att vi är lite solkyssta!
spegelbild från konfan
 

oliver

Tog gram kameran vid släktträffen och fotade lillen en stund. Det blev några som jag är nöjd med och tänkte nu visa några av dem:
Vilken är er favorit?

laddar

Hej på er, jag är ledsen för en sån öken på bildfronten det har varit ett tag nu. Jag håller på att försöka ladda iPhoto med massa, nya, fräscha foton att visa er. Till exempel från dagarna nu som Sara skall hälsa på, på de små halvkusinerna som jag har varit med och passat, någon outfit, från varma, soliga dagar och såklart lite inspiration. Stay tuned!
 
förövrigt fann jag några charmiga foton tagna av en fritidsfotograf som min pappa länkade till på facebook.
rätt ögonblick? om jag ändå kunde ta liknande...
 
 

strömstad

Just nu befinner jag mig i min farfars hus i Strömstad. imorse gick jag och några fler gången som är en del av Strömstadmilen som hålls varje pr vid den här tiden. vädret är strålande och alla är på gott humör. Detta är första gången på 8 år som jag inte springer, vilket känns riktigt surt men det är bara sjukdomens fel helt enkelt! Ikväll blir det släktmiddag med några "någranyfödda" krabater i släkten, jag älskar småbarn!! ville bara uppdatera er lite vad jag hittar på idag. ha det bra!

everyday life

Nu sitter jag i kiosken med datorn i knät, samt nötter och banan i handen. Fick för en timma sedan en beställning på 30 kanelbullar, så det var allt stressigt (men kul)  och nu går förbi människor som går tipspromenad, vilket gör att det har varit full fart i kassan. Annars har jag som vanligt varit på konfan, sedan tog jag, mamma och bror en Sushi-lunch, vilket var värligt länge sedan! Ikväll hoppas jag på tevekväll, kram på er.

barbados

Som ni kanske såg i förra inlägget så skall vi ta en solsemester till Barbados i höst, så himla skönt!! Jag längtar ihjäl mig efter att kunna gå med bikini/shorts och linne hela dagarna och kvällarna, bada i ett turkost hav och ligga på den kritvita stranden. En mindre bra tanke jag snabbt får i huvudet är ju då hur jag vill se ut när jag går där i solskenet. Bajssjukdom. 
 
Förbered er på en bombe med glad, färgstark sommarinspiration från både tumblr och weheartit!
idag är det exakt 100 dagar kvar!
 
 

instagram

nu när jag sitter i soffan hos min Farmor i Strömstad och väntar på att kycklingen skall bli klar i ugnen så tänkte jag bjuda er på smått och gott från min instagram @anjasvedberg











these days

Vädret under de senaste dagarna har varit blandade här på Västkusten. Regn, blåst, sol, värme. I det omväxlande vädret har jag tillbringat min till åt att måla om två "möbler" vita till mitt lilla krypin här i sommarstugan. Resultatet ser ni nedan. Förutom att jag har stått inne och målat när det har regnat och ute i solen när det varit varmt så har jag hunnit med att träffa kompisen Sara en sväng, varit på gudstjänst och varit på konfirmationen idag. 
 
Imorgon är det Konfirmationsfotografering, vilket jag inte alls ser fram emot då jag har två höga berg, i form av finnar på hakan, men men... Annars rullar livet på... Saknar att vara med mina vänner som attan!! (tur att jag fick träffa en av dem igår :) )
Nu skall det lagas middag i form av Tacos, Kram på er!