nej också

Nej också nu var det är såndär svår dag igen. Extremt svår faktiskt. Uppdaterar mer imorgon om jag mår bättre. Kram!
oj, vad stelt och surt det kan vara då.

tips: lyssna på musik

Bosse är inkopplad och jag skall sätta näsan i läxböckerna. ( Btw: Bosse är namnet på högtalaren av märket "Bose") Igår när jag duschade fick jag för mig att lyssna på musik på högsta volym.Jag har aldrig njutit så mycket av att duscha som jag gjorde igår när jag lyssnade på musik. Det är något jag tipsar till er som inte gillar att duscha.
 
Jag fick tankar på så mycket jag ville skapa. Fick för mig att jag skulle börja filma lite mer med videokameran, skriva ut massa foton till mitt nyaste album som i princip är helt tomt. Endast tre bilder från 2007... Sedan kom det upp en tanke om att jag skulle göra en videoblogg någon gång. Vi får se hur det blir med det, KRAM!
 
Canon 500D - 50mm f/1.8 ~

På Lördag

För tio minuter sedan blev det bestämt att vi skall på "Thriller live"- musikalen på Lördag. Musikalen om Michael Jackson. Så himla cool snubbe alltså! Det går ju inte annat än att tycka om hans musik. Men älskar andå när han var med i Jackson 5. Ett riktigt höjdar-band!
 
Annars så är det fortfarande goda nyheter om att jag får "träna". Var på gymmet idag igen med mina föräldrar, fast jag stretchade större delen av tiden.
 
Förövrigt längtar redan till nästa måndag då det är Top Model Sverige igen, haha! 
 
Ta hand om er, KRAM!

onödigt inlägg

Nu skall ni får se en ovanlig sak...
... en paprika med ett hjärta/ en magsäck/ ett litet barn.
 
Som rubriken säger så var det bara ett litet onödigt inlägg. Jag hoppas att jag får inspiration till andra, mer intressanta inlägg snart. Tumblr, models.com och we heart it - Här kommer jag!

så ser det ut nu

Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu.
 
Och här ser ni min lilla "foto-hörna" ut på fönsterbrädet. Plus kameran förstås och "Boken om mig" med text och bilder om mig. Bilderna som rullar i fotoramen är mest sådana som ni redan har sett. Det är sådana foton som jag gillar och är roligt att titta på helt enkelt.
 
Nu skall jag plugga rätt mycket och ikväll blir det TOP MODEL SVERIGE. Missade ni förra veckans program? Se det här! 
 
Internet är så segt att det inte är sant. Har hållt på med det här inlägget i tre timmar nu. Visst har jag gjort annat emellan men ändå!
 
KRAM PÅ ER!
 
 

me, myself and I

Idag har det varit strålande väder med sköna promenader, tigerkaks-bak och relativt mycket plugg. Det var väl det jag ville säga, Puss!

~ Canon 500D - 50mm f1/8 ~

 

 


vill så mycket

Sitter och tänker på att jag vill göra så mycket i sommar. Träffa mina vänner, gå på konserter, gå på festivaler, gå konfa-läger, fota, jobba i kiosken, ta det lugnt, liseberg, besöka fallens dagar och massa, massa mer. På det måste jag antagligen antingen plugga historia eller Svenska, hjälp. Jag har ju missat lite på historia nu när jag har varit sjuk och jag märker att det är det ända jag har svårare för på engelska. Och svenskan krockar med andra lektioner Men vi får se! 
 
Nu pluggar jag i alla fall till ett matte-prov jag har på Tisdag. Ännu mer hjälp! Men jag har även hunnit med andra saker som att bara ta det lugnt, titta på teve och fotat lite outfit-bilder som kommer upp imorgon!
 
Nu får ni ta del av min instagram. Det kan hända att jag redan har visat några av dem men det får ni leva med, PUSS!
1. Lana del Rey - YEY! 2. Konstutställning. 3. Min kära broder och hans underbara flickvän! 4. Manikyr för första gånen. 5. Älskade skor. 6. Spegelbild. 7. Londons fyrverkerier. 8. Bästa objektivet ever.

first time

hej på er! Idag var det första gången jag var och tränade på gymmet på grund av både ålder och sjukdom. Tog det ju väldigt lugnt men ändå, ett stort steg för mig! Nu skall jag duscha, Kram!



oktober 2011

I Oktober förra året var i i Masai Mara och tittade på djur. Det var länge sedan nu!
nej, vi sov inte på detta top life hotell.
 

Jag tänkte faktiskt visa lite sådana här bilder från mitt bild-arkiv. Skulle det vara roligt?
 
 

långt VS kort

Hej. Nu var det några dagar sedan jag skrev här, förlåt. Jag har helt enkelt haft för mycket i skolan.
 
Ikväll det taco-mys framför teven. Ett helt vanligt fredagsmys, skönt! Imorgon skall jag försöka sova ut men sist gång jag sa det vaknade jag av mig själv vid halv åtta... Imorgon far David och Bella hem till Sverige. Kommer att sakna dem så! Tänk nästa år då inte ens min bror kommer att bo här. Har alltid haft någon annan än mina föräldrar runt mig... Det kommer att kännas så konstigt!
 
Juste, rubriken!
Jag tog några snabba bilder på mig och mitt hår med webcamen nyss och tänkte att ni skulle få kommentera  vad jag passade bäst i, långt eller kort hår! Jag skulle verkligen beöva klippa mig. I alla fall topparna. Har inte klippt mig på mer än två år nu. Men jag vill inte, tror jag. Haha...

VS
 
Nå?
 
PUSS!

introduktion

Hej! Idag åkte jag faktiskt med till gymmet för att promenare lite. Vi kom dit och då sa de att jag var tvungen att gå på en introduktion före. Så det blev ingen promenad. Men vi bokade en tid för introduktion på Lördag i alla fall. Det är praktiskt att ha ett gym på skolan sedan när jag är friskare, då kan man träna direkt efter skolan! 
 
Som tur va tog jag med mig lite läxor som jag precis hann och göra medan de andra tränade. Jag har faktiskt inget bättre at säga än det här. 
Idag åt vi rotmos och hemmagjorda köttbullar som var jättegott! Lite läskigt men det gick i alla fall väldigt bra ändå.
 
Nu blir det SOLSIDAN SÄSONG 3! Jag säger bara en sak: SÅ GRYM! vi har tittat på ett avsnitt varje dag, haha!
 
~ KRAM ~

inköp

 
Linnet jag köpte på TopShop för £22 (250 kronor) ser ut som på bilden. Dock syns det inte riktigt att det är lite transparanta partier i både ryggen och fram. Jag trivs i det!
 
 

french manicure

Fick lite manikyrsaker av Bella i present:
Så blev resultatet första gången.
 
Jag köpte det rosa själv, dock måste jag köpa en annan rosa som är lite med genomskinlig eftersom att man målar det över den vita tippen för att det skall se naturligare ut.
 
TACK!
 
 

nu

Nu sitter jag med Fysik-böckerna framför mig. Jag läser inte, jag skriver inte. Jag tittar bara rakt fram. Funderar på att göra den läxar jag fick på centret som jag skrev ett inlägg om här , att inte avsluta något jag börjat med. Vi får se hur det blir. 
 
Imorgon är det i alla fall skola och jag är inte alls peppad. Vill bara stanna hemma, baka, blogga och pyssla med mitt fotoalbum. Det finns så mycket roligare än att sitta i en skola och lyssna och lära. Fast visst finns det mycket viktiga delar med skolan. Det är det som är dåligt. Nej, nu vet jag inte vad jag skall göra.
 
Jag har i alla fall kommit på att bloggen bara blir sämre och sämre. Hoppas att det vänder snart, PUSS!

ingen bra dag idag

Hej på er. Idag har jag ingen bra dag alls. Skulle pluggat, skulle fixat med bloggen, skulle fotat, skulle bakat, skulle städat, skulle spelat spel, skulle pluggat mer, skulle gåt ut lite med hunden och skulle varit som vanligt.
Dock är jag ine alls mig själv idag efter mötet med dietisten. Ville bara säga det, Kram.
~ brodern spelar piano ~
 

dålig update, ny blogg, samma domän

Nu har det varit lite väl tråkiga inlägg och dåligt med update. Förhoppningsvis blir det mer bilder och så snart för jag skall försöka fixa en ny blogg fast med samma namn och design och så. Tänkte fixa med det imorgon eftersom att jag inte har skola på grund av snön. Jag skall även fösöka plugga massa matte.
 
Nu skall jag ner och se på Forrest Gump med de andra, bra film men jag börjar bli redigt trött på den, Ha det!
 
Vill passa på att önska Bella lycka till om du läser detta: All lycka till dig imorgon! 
 

PUSS!

dagen

Hej på er!
Idag vid 11 drog vi in till London. Vi startade med ett besök på "ripley's believe it or not". Det är som ett museum med okila rekord och annorlunda saker. Det var mycket roligt tycker jag! Efter det åt vi lunch och sedan blev det ett besök på VS, Hollister och TopShop. Jag fick med mig ett linne från topshop som jag tänkte visa er vid ett senare tillfälle.
 
När broderns flickvän / min kompis kom hit igår hade hon med sig presenter i efterskott till mig. Skall visa er det och en skjorta jag fick av kusinen som är här just nu. Det är fullt hus nu ju så jag tänker inte fota och greja med det nu så länge, men det kommer!
 
puss!

i stunden

Såhär ser det ut utanför fönstret just nu:
Jag hade sovmorgon idag och började därför skolan vid 10.20  efter andra lektionen sa de i högtalarna att skolan stängde 12:30 på grund av snön. Då var det cirka 5 centimeter. 5 centimeter och skolan stängde? 
 
var bara tvungen att lägga ut en bild på Rick:

varning för ett otroligt förvirrande inlägg

 
Hej på er!
Igår kom min moster och kusin hit och de skall vara här i några dagar, trevligt! I helgen skall vi kanske åka in till London och hitta på något. Annars är det väl som vanligt plugg som gäller.
 
Med tankte på plugg:
Jag fick tillbaka ett betyg på mitt teckningsuppdrag, blev otroligt stolt faktiskt eftersom att det blev ett A och det var helt på engelska, förlåt men var bara tvungen att berätta...
spegelbild med nya objektivet...
 

 Igår fick jag ett ryck och bestämde mig för att vika och placera om allt i min garderob. Sagt är gjort. Tog väl sådär 1 timma men det var så värt det. Ett tips ifall ni vill ha något att pilla med! Mycket intressant..

 
Ha det så jättebra!

livet levde och döden dog

Hej! 
Slutade tidigt idag och när jag kom hem var det strålande solsken ute! Vi tog på oss varma kläder, det var ändå 0 grader, och så gav vi oss ut i det vackra vädret. Kameran inklusive det nya objektivet följde med.
 
Några av resultaten:

another day of my my life

Hej på er! 
Har precis skrivit klart en uppsats på 1000 ord om en konstnär och ett av hans verk. Intressant men sjukt jobbigt! Nu, efter 5 timmar är jag i alla fall klar. Nu väntar engelska-glosor, tv och sedan sängen. Skall försöka somna tidigare idag. 
 
Några bilder som jag tog några dagar innan jul. (då hade jag inte plockat ögonbrynen minsann, haha!)
lite exprimentella bilder, inget speciellt.
 
KRAM!
 

Till familjen

Nu när jag fyllde år i Lördags fick jag ju lite presenter. Tänkte avslöja de två "stora sakerna".
 
Jag fick ett objektiv som jag hade önskat mig. Canon's EF 50mm f/1.8 ii. Jag ville ha ett med kortare skärpedjup och därmed större bländare och det är vad detta objektivet ger till fullo för en fritids/amatörfotograf som jag. Än så länge är jag jättenöjd även fast jag bara har fotat lite småsaker och så inomhus. Tänkte sticka ut i skogen i helgen och fotografera lite mer på riktigt.
  
~ Canon - EF 50mm f/1.8 ii ~
 
 
Den andra foto-saken jag fick till min lilla foto-familj var ett full-size Mafrotto-stativ. Med avtagbart huvud. Manfrotto läs vara ett riktigt bra märke. Med avtagbart huvud. Sedan innan har jag bara haft ett litet, ostadigt stativ som knappt gått ovanfär axlarna. Jag hade inte förväntat mig ett stativ men när jag tänker efter så var det väldigt praktist!
~ Manfrotto - MK 394-PQ ~
 
Jag väldigt mån om att ha en UV-lins som skydd till det nya objektivet innan jag började använda det så jag köpte det direkt:
~ HOYA - UV lens 52mm - £16 ~
 
 
TACK!
 
 
 

Dermalogica

Hej! Igår blev det inget inlägg tyvärr. Eller ja, jag skrev det här igår men lägger ut det idag ;)
 
Igår för några timmar sedan var det plugg-Söndag. Läste läxor, svarade på frågor, skapade meningar, skrev om konstnärer, löste linjära graf-ekvationer med mera.
 
Mitt på dagen tog jag i och för sig en fyra timmars-paus för att gå på en bio. Fick lite smått panik när jag fick höra att den var 2:37 tim lång. Det går lite över styr när filmer börjar bli över 2 timmar tycker jag! Paniken försvann lite när jag faktiskt hade gjort hälften innan. Vi såg inte på "Pitch Perfect" utan det blev "Les Miserables" istället. Den var bra men jag hade gärna velat at inte inte var fullt så mycket musik som det var. Har ni sett den? 
 

Här är min nya lilla familj:
  
klicka för större! 
 
Snart måste jag väl göra en ny blogg... 
 
 
När jag var klar med skolarbeten unnade jag mig och mitt ansikte ett mini-spa. Fick dessa ansikstrengöringsprodukter (ovan) på min födelsedag. Juste, skall visa er lite mer sedan! Så jag höll på där i princip 30 minuter. Blev len som en barnrumpa efter det, haha! Jag kan inte berätta vad jag tycker om de än eftersom att jag bara använt det en gång. Återkommer med resultat.

än så länge

Sitter nu och pillar med mina presenter jag fick imorse. Fast jag tänkte avslöja vad det är lite senare :) Snart skall vi åka till en park och ta en prommenad där. Tyvärr är det inte lika fint väder som det var igår och det är 5 grader, men det blir skönt att röra på sig lite.
 
Till lunch har jag beställt pappas goda saffrans-fiskgryta med potatis - Min favoriträtt just nu! 
Sedan skall jag sätta tänderna i glass och bär medan de andra käkar tårta. Vid åtta skall vi se på "Berättelsen om Pi" i 3D och innan det skall vi äta på restaurang. Vi skall till ett nytt ställe vilket blir en utmaning. Jag hoppas verkligen att det går vägen. Det är ju trotts allt mimn födelsedag :)
 
Har det bra så länge så kanske jag uppdaterar lite senare också, Puss!
 

så annorlunda

Det är ju så mycket som är annorlunda nu för tiden och när man har födelsedag så känns det såklart mer än någonsin - Ingen i skolan som grattar en, inget släktkalas (dock är ju i alla fall min familj + farfar här hos mig), Jag vill inte ha något tårta (fast glass skall jag äta), det är ingen svensk flagga som är upphissad och så hålller det på.
oredigerade webcam-bilder då det fortfarande inte går med vanliga bilder, döör.
 
Nu skall jag i alla fall försöka göra det bästa utav situationen, det vill säga - njuta!
Jag hör det tissla och tassla nere i köket. Hjälp, nu kommer de!
 
KRAM FRÅN FÖDELSEDAGSBARNET!
 
 

d a r k n e s s

Skall åter igen plugga och göra så mycket som bara går idag. 
 
Att skolan har startar igen påverkar verkligen bloggen. Både när det gäller inlägg och statistik. - Keep on looking.
 

positives'N'negatives

Nu är första hela skolveckan på länge avklarad och det har varit både positiva och negativa saker som har inträffat. 
 
Vi börjar med veckans positiva:
- Jag har mer eller mindre faktiskt pratat Engelska.
-  Har bestämt att jag skall gå på bio med några. = socialt (på Engelska), läskigt.
- Förhoppningsvis lärt mig saker.
- Fått bra betyg på prov som jag egentligen inte ens behövde göra (eftersom att jag inte har lärt mig om det på lektioner). Det är skönt att kunna säga att jag är nöjd för en gångs skull. Istället för att känna ångest över att jag är nöjd med mig själv. 
- Det gick bra på centret igår. Det går fortfarande på rätt väg. Vilket leder till: 100kr rikare :)
Min kompis kan komma på Lana del rey-konserten jag gav henne, JIHO!
- Fyller år imorgon! say whaat?
- Har för det mesta varit "Anja" och inget annat litet monster.
- Inte velat äta men gjort det tillslut i alla fall.
- Jag har dunnit många förebilder på stistone, varav en är Isabella . Du är så snäll skall du veta. Stöttar mig gör du också, tack!
 
Veckans negativa:
- Fått ångest över skolarbeten.
- Sett på filmen "Supersize me" på Hälsa-lektionen, fick ångest och tankar efter det såklart.
- Inte orkar gått min dagliga prommenad med hunden. Skolan tar mer energi än vad man tror.
- Kommmer inte på något mer just nu.
 
 
 underbara lilla kassa webcam...
 
Som ni märker blir det lätt saker som har med min sjukdom att göra, förlåt för detta!
Men det är ju alltid bra att det har varit fler positiva än negativa :)
 
KRAM!
 
 

perfekt eller inte

Hej!
Idag gick jag upp vid 06:30 och duschade, skönt! Har sedan haft 6 lektioner under dagen, samt varit på centret. Fortfarande på rätt väg. Och vet ni? Snart får jag til och med börja "träna" lite mer :)
 
En "läxa" jag fick var att jag skulle börja på något ( vad som helst ) och sedan inte avsluta det.
 
Det låter kanske lite konstigt men saken är den att jag måste lära mig att allt inte måste vara perfekt hela tiden! Det borde nästan alla människor ha i läxa. I alla fall de, likasom jag, som har så jävla höga krav på sig själv att man inte njuter av någonting. Någon som känner sig träffad? Jag vet själv hur jag till exempel har haft en bildläxa. För vissa har det tagit 1 timma att färdigställa en naturligt slarvig, vacker teckning. Medan andra sitter där med EN detalj i 1 timma och det tar cirka fem timmar att färdigställa målningen. Resultatet blir ofta inte bättre då man ALDRIG blir nöjd. Så varför gör man det då? Man tror ju att man är superduktig bara för att man är så himla ambitiös och håller på så länge. Men i slutändan blir det inte mycket bättre än om man är nöjd med det när man har jobbat tillräckligt. Intressant.
 
 
 
 

en rörelsefylld tavla

På Fredag är det bestämt att gå på bio med några från skolan. Spännande eftersom att jag aldrig har träffat med "privat". Vi tänkte se "Pitch Perfect" som verkar ganska bra. Kolla trailer här
 
På Lördag, då jag blir 15, skall vi också på bio. "Berättelsen om Pi" eller orginaltiteln: "Life of Pi" . Den verkar himla vacker! Se den trailern här!
 
 
 
Ikväll kommer Fars far hit alltså Farfar, med hans sambo. De skall stanna över mig födelsedag och sedan, nästa helg, anländer min moster, kusin och Bella. Det blir riktigt fullt i huset här. Trevligt!

 Nu skall jag käka lunch. Ugnsstekt lax och bulgur med cashewnötter och torkade aprikoser blir det. Sedan skall jag ta tag i plugg i form av Tecknings-inlämmning, Matte-prov, Matte-läxa, Matte-inlämmning, Engelska-läxa, Engelska-prov, Hälsa-läxa.

Tur att jag är klar med Naturvetenskapen och Historian!

 

Är så sjukt anundsjuk. En av mina favoritbilder på Daphne. Lite annorlunda ansiktsuttryck av henne också:

 

KRAM!

 

 

 

 

 
 

shorts

Sitter och pillar med allt från skolarbeten, bloggar, redigering, och meddelanden. Medan jag drömmer om att jag skall vara klar med skolarbetet och att jag skall bli bättre på att fotografera. Men denna veckan går såklart åt skolan då jag måste komma in i det vanliga livet lite först. 
 
Öpptäckte att det gick att ladda upp bilder, jippie!



 Vill visa en snabb webcam-bild på mina knicker-shorts. De går precis ovanför naveln och sitter som en smäck!

Urban Outfitters, £10 ( ca. 120)

för guds skull ignorera mina ben/lår/mage!


PUSS!

 
 
 

what I want

 FAN. Orkar inte när inte tekniken vill sammarbeta! Vill visa självtagna bilder, MEN, blogg.se tillåter inte detta.

 Har precis dammsugit och städat och nu lyssnar jag på musik och letar inspiration. Livet? Jag borde nog egentligen göra läxor men men!


Lite allmän inspiration för året 2013 och för hela livet...

 

 
 Och mycket, mycket mer!

 

 

så gick det

Har precis haft två lektioner och skall äta lunch. Det gick mycket bättre än vad jag trodde. Visst, jag pratade inte så mycket men vad gör det? Jag sa ångrar meningar i alla fall!

Har ni det bra på första Skoldagen efter jullovet?

pussar och kramar från mig.

Oxford #2

Nu sitter jag antagligen i skolan och är tyst, blyg och nervös. Det är inte likt mig, men det är nog så läget ligger till. Jag drömmer mig bort till Sverige och fantiserar om hur det skule vara om jag aldrig hade flyttat. Tankarna vandrar. Fram och tillbaka.
 

- Vill visa er de sista bilderna från Oxford -

Puss

Skall bara

Nu skall jag bara käka mellanmål och sedan åka iväg till skolan, HJÄLP!
 
Jag har fått ett superbra Schema som ger mig tillgång till att äta lunch och mellanmål hemma. Men målet är ju såklart att jag skall kunna ta mellis själv i skolan för att kunna skapa relationer såsom vänner.
Hur mår ni idag?
 
Puss!

trubbel

 Har inget att säga men jag har bilder att visa - och så går det inte att ladda upp bilder. Igen!
 
Det får bli några bilder på denna vackra tjej: Daphne Groeneveld 
 

 
Förövrigt reder jag ur mig dread jag har fått i håret efter att ha haft samma frisyr i två dagar nu. BRA. Och så har jag tillbringat halva dagen i sjukstugan som har befunnit sig framför teven, med mr. Bean m.fl. 

drömmen om

Just nu drömmer jag om att kunna börja träna igen. Tanken på att få sticka ut i en frisk vårvind och springa av sig en stund får mig nästan att bli tårögd. Jag vill också! Det handlar inte om att råträna varenda dag utan bara att kunna få röra på sig ibland som jag alltid har gjort. Det är en del av min livsstil.
 
 
 
 

tankar

Det är verkligen läskigt hur tankarna kryper fram innan man skall sova. Det är då man funderar och funderar.Är i alla fall sjukt deprimerad i denna stund. Får jag nämna att jag hatar mig själv?
Sköta om er!
- en illustration från instagram med dålig kvalité -
Puss!

mjuka klappar

Fick ovanligt många mjuka klappar i år. Inte för att jag har något emot mjuka klappar. Jag gillar ju kläder! Dock var det hälften som inte passade. För stora och små storlekar. Jag och mamma tog en sväng in till London för art byta  de opassande sakerna. 
 
Vi skulle in på Hollister. Den stora på Regent street. Det var en kvarts kö för att komma in, KÖ!
När vi väl var inne i affären hittade jag rätt storlek på västen som är ihopvikt på bilden, shorts till sommaren och en underbart mjuk och vit tröja.
 
På Vistoria's secret fyndade jag en svart oversize-tröja och en somrig tröja som matchar shortsen. Två tröjor för endast £20. Det vill säga, 200 kr.
 
Linnet fick jag i dock i Sverige och skorna fyndade jag och klickade hem själv från Office.co.uk.  Dock fick jag de ändå i julklapp.
 
Jag blev nöjd med mina mjuka julklappar!
 
 
 

Lördag

Hej på er. Vaknade med världens huvudvärk, illamående och snuva, inte bra. Vi skulle hitta på något idag men jag måste nog stanna hemma. 
 
På måndag börjar skolan igen och jag är sjukt nervös! Folk säger att jag inte skall sätta för stor press på mig eftersom att jag har varit sjuk och därmed inte haft energi till att kunna tänka. Men jag kan inte låta bli att ha stor press på mig då jag är van vid ganska höga omdömen. Så de närmsta veckorna kommer nog bli tuffa. 
 
Det jag ville säga med det var att bloggen kommer att komma i andrahand. Men jag skall såklart försöka uppdatera när jag hinner och på helgerna!
 
avslutar med en bild som togs för någon månad sedan -
 
 
 
 

röster

Tack för era röster hittills! Just nu är det 1:an som "leder".
 
På tal om röster: Här en en vacker kvinna med en röst likaså!
 
 
– Går inte annat än att avguda – 



canvas

Jag håller på att försöka välja vilken av alla bilder vi tog i Kenya vi skall göra en canvas-tavla utav. Det är så jäkla svårt att jag ber er om hjälp.
 
Jag har valt ut 10 bilder som ni får rösta på vilken ni tycker skall göras till en stor tavla!
 
1. 
2. 
3. 
4. 
5. 
6. 
7. 
8. 
9. 
10. 
 
 RÖSTA! Vilka tre tycker ni skulle passa bäst?
 
 
 
 
 

Bergsklättring i Wales

När vi var i Wales med skolan fick vi pröva på bergsklättring där berget lutade i 90 grader.
 
Faktum är att jag älskar att klättra - vare sig det är i ett träd, ett berg, en stege eller på ett hustak. Jag kännes mig fri och utmanande.
 
Jag kan bara säga en sak om den här bergsklättringen i Wales - Vilken utsikt!
 
Kram!

Oxford #1

Var på återbesök på centret idag. Goda nyheter och ett stort steg fram. Igen.
 
Bilder tagna i Oxford. Vackra byggnader, portar och torn.
Kanske det har blivit lite väl mycket tråkiga bilder på sistonde? 
 
Vad vill NI se mer av?
 
Kram!

nyårsklädsel

Nu fick jag jag äntligen till att ladda upp bilder, även från datorn! 
Bilderna som är först upp är de lite slarvtagna, svartvita som visar delar av min nyårsklädsel, vilket var min nya klänning från topshop med ett par svarta stumpbyxor och träfärgade Jeffrey Campbell foxy-liknande klackar som ni kan se härDock är bilden tagen innan jag hann fräscha upp mitt ansikte med consealer med mera.
Jag plattade till och med håret den kvällen. Det var cirka 8 månader sedan sist. Tidigare plattade jag det varje dag och oj, vad dåligt det mådde då!
 
Kram!
 

gamla ting

vi besökte Science museum idag. Några delar var lite som Innovatum (som ligger i Trollhättan) och några delar var som ett vanligt museum med gamla saker.Jag blev förtjust i de gamla klockuren, timglasen och soluren. Så otroligt vackra!
Även de gamla flygplanen och svävarna var vackera:
Kram!

den lilla bakelsen

En till julklapp jag fick av min bror David och hans flickvän Bella.Jag älskar att skapa genom att baka! Det är roligt att se folk som uppskattar det man har tillverkat. Tidigare har jag bakat mycket cupcakes och för någon månad sedan kom jag på att jag ville testa makroner. Fick en makron-matta och en liten receptbok och ett "cupcake maker" (typ som ett våffeljärn för cupcakes ).Än så länge har jag bara prövat att göra makroner med citron-smak och mocca-smak. Inge' har blivit riktigt bra än. Det sägs att makroner tar två års tid att få perfekta. Även för proffs, så jag för nog ge mig på det några fler gånger.Tack så mycket Bella och David!
Kram!

London by nyår

Besöksrekord idag, man tackar! Tänkte fira med lite fyrverkerier från London. Tro det eller ej så är bilderna tagna med systemkameran på teven. Och sedan har jag fotat dataskärmen med mobilen och lagt upp dem här. Krångligt!
Jag kan säga att jag verkligen ångrade att vi inte åkte in. För vilken känsla!?

Instagram

Jag har inte fått något svar än då blogg.se är begränsat under jul och nyår. Hoppas på ett svar snart!
 
Bilder som jag redan har lagt ut (och finns i "listan") och instagram-bilder fungerar.
 
Följ mig på instagram om ni känner för det! "Anjixx" heter jag där.
En bild, mina nya skor, Sushi i Vänersborg, julafton, vackra vänner, bild från en konstutställning, jag, när jag hälsade på i Sverige.
 
Kram!
 
 
 

förste januari tvåtusentretton

Nu är det 2013! Jag har nu mailat blogg.se om att jag inte kan ladda upp bilder. Vi får de om jag får svar snart! När jag sedan kan så skall jag lägga upp bilder på min nyårsklädsel, även om den inte var så märkvärdig, de flesta av mina julklappar och sedan några julbilder och nyårsbilder.

Nu är det faktiskt bara elva dagar kvar till jag fyller moppe och blir byxmyndig, alltså 15 år!

Ha det bra!