nyårsplanering

Det lutar åt att det blir en hemmakväll med familjen, trerätters middag och fyrverkerier på teven ikväll. Inte riktigt vad jag hade väntat mig... 
 
Regnet öser ner utanför fönstret och tanken på att vänta ute med 250 000 andra människor i mer än fyra timmar lockar inte direkt. Dock hade fyrvererierna varit såå roligt att se! Vi får väl vrida på högsta volym och försöka få känslan här hemma. 
 
Jag förstår inte riktigt en sak: Ni i Sverige får ju nytt år en timme tidigare än oss. Extremt fuskigt! Pappa föreslog att vi kunde skypa med de vi brukar fira med vid elva, när klockan är tolv hos er och sedan se på fyrvererierna här vid tolv. Ingen dum ide faktiskt, haha!
 
Psst! OM det slutar regna så KANSKE vi åker in ändå.
 

 Har fortfarande inte förstått varför det inte går att ladda upp bilder från datorn på bloggen. Väldigt störande. En blogg blir ju så mycket mer med bilder, liv och rörelse! 

Om det är någon där ute som vill hjälpa mig eller har något tips så är det fritt fram!

 
 

strävan efter...

Ursäkta för inlägget igår natt. Jag var bara tvungen att skriva av mig det.
 
31 December, 2013 är det år då jag skall:
- fylla 15
- vinna, bli frisk och fri
- förlåta och gå vidare
- ta även den Engelska skolan på allvar
- träffa någon att älska
- tacka
- träffa underbara vänner
- INTE ha godisförbud som nyårslöfte ( gick över styr och förstörde mitt liv )
- vara tacksam
- finna något jag brinner för
- fotografera mer
- fortsätta med bloggen
- klargöra min personlighet, vem är jag?
- spendera pengar jag har sparat och sparat i flera år, men på vad? 
-
-
-
fan, skrev en lång lista men sedan försvann allt bara. Uppdaterar så fort jag kommer ihåg fler...

Observera att detta inte är nyårslöften utan bara saker som jag skall ha i bakhuvudet och sträva efter.
 
Vad skall ni sträva efter 2013? Har ni några nyårslöften? 

så känns det

Kan inte sova och tänker alldeles för mycket. :'(
-Bort med er elaka tankar!
Tror jag behöver lite peppande ord av någon som bryr sig <3
Förlåt för det där! (kommer att raderas snart, tror jag...)
kram på er alla jag älskar <3

från TS och UO

Fick med mig en svart liten tunika/linne från Topshop i Oxford. Tänkte först inte gå in eftersom att Topshop finns så fort man vänder huvudet om. Men jag beslutate mig för att i alla fall kika bara för att det var kul. Och jag hittade faktiskt denna för bara £16 (vilket är cirka 180 svenska kronor). Eftersom att den var relativt billig och det var en jättekö till provrummen så chansade jag på att den passade. 
 
När jag kom hem och prövade den så var den alldeles på gränsen till för kort för att ha till bara leggings. Jag kikade runt på Urbanoutfitters hemsida och fann ett par svart shorts som jag tänkte att ha under "tunikan".
Tur för mig att de råkade vara på rea.
 
Ursäkta för dålig kvalite då de är tagna med mobilkameran.
 
 
 
 
 
 
 
 

bra och dåligt

Sitter och lyssnar på härlig musik av Lana och Bon Iver m.fl. Vi kom hem från Oxford för ett par timmar sedan och jag börjar känna mig förkyld efter vandringen i det kalla, blåsiga och regninga vädret.
Nu håller på att ladda över bilderna från kameran. Är nyfiken på om det blev några bra kort att visa. Först och främst tänkte jag visa bilder från lunch-stället vi åt på. Dock har jag laddat över bilderna från kameran till datorn och sedan tagit kort på dataslärmen med mobilen bara för att det inte går att ladda upp från datorn. En sjuk omväg och så blir det sämre kvalité. Men men.
Man satte sig vid bandet, tittade och valde olika tallrikar med olika sushi-sorter, japanska rätter och sallader. De olika färgerna på tallrikarna representerar de olika prisklasserna.I slutändan blir det dyrt, men helt klart värt det!

en resa till Wales #1

Efter första skolveckan i Augusti åkte alla i samma årskurs på min nuvarande skola till Wales i 6 dagar. Där skulle vi skapa band och gemenskap med varandra. Det var en ganska tuff tid då jag inte kunde språket flytande och jag hade absolut ingen energi åt att vara social. Resan gjorde inte vikten bättre häller... När jag kom hem var min värstatid i mitt liv känns det som. Här är i alla fall några snabba bilder tagna med mobilen. vi klättrade bergsklättring...
, sov på stranden...
, paddlade...
och vandrade med mera. Även fast det var tufft var det en upplevelse!

Oxford

Idag har vi vandrat lite i Oxford och imorgon skall vi fortsätta att utforska den gamla collage-fyllda staden. Vi såg bland annat en outlet-gata med märken som Alexander Mcqueen, Calvin Klein, Armani, Levi's och de "vanliga" som Gucci, Dior, D&G och Prada. Det vore roligt att kika på.

Vi tänkte ta lunch på ett av våra favoritsushi-ställen här i England vid namn "Yo! Sushi. Det är lite av ett spektakulärt ställe. Mer info imorgon.

Ha det!




Ett indiskt ställe vi åt på idag. (Det har faktisk gått över förväntan på den oplanerade resan med mat och sådant, ganska stolt faktiskt).

kram!

produkt-tips

Jag tänkte nu tipsa er om två "skönhetsprodukter" jag fick i julklapp/adventpresent.En parfym av märket DKNY son heter "be delisious". Den luktar fruktigt av äpple och är fräsch. Detta är en hårolja som reparerar och gör håret glansigt. Även deb luktar gott :)Det heter "Kerastate, elixir Kultimate".

Starbucks fika

Här är några snabba bilder från fikan igår på Starbucks. Stackars hunden fick sitta och vänta utanför. Då kommer "valp-blicken" snabbt fram:











klapp med klass

Jag kan stol visa er en julklapp jag fick. Vilket är, kan ni fatta, en Lana Del Rey-biljett!! blev sjukt glad för den då jag, min bror och Bella (iloof.blogg.se) och en vän skall gå på (kan inte avslöja mer riktigt än...)
Ståplats gör det inte sämre. Se upp, här kommer vi Lana!

obetsämd destination

Jag ligger nu i sängen och skall sova. Imorgon skall jag packa inför de 2närmaste dagarna. Dock är det lite svårt att veta vad man skall packa eftersom att vi inte riktigt har bestämt vart vi skall åka. Det enda vi vet är vart vi skall såva, vilket är i Oxford. 
 
Det är inte likt vår familj att bara åka iväg utan att planera allt som har med resan att göra. Detta kommer att bli en riktig utmaning för mig! (på grund av en viss anledning). Jag hoppa ändå att vi kommer att få det trevligt och att jag får till många fina foton att visa er sedan.
 
bjussar på en bild.
 
god natt!
 

tjugoåttonde december

Idag har jag bara tagit det lugnt och städat på mitt rum, vilket behövdes. Familjen tog även en cykeltur ner till lilla Cobham (där jag egentligen bor) och fikade, tittade lite i bokhandeln och bytte ännu några till julklappar (dubbletter). 
 
Tankarna går fram och tillbaka när det gäller vad vi skall göra och vart vi skall vara på nyår. Jag vill helst åka in till London ( ja, även fast det är sådär 250 000 människor som trängs på en och samma plats)
Det känns så: Once in a lifetime! Det lutar också till att vi tar en natt i Oxford eller Wales. Vi får se vad som händer.
 
Vad skall ni göra på nyår?

Londons mellandagsrea levererar

Igår vandrade jag på Londons gator och skulle byta några julklappar som inte var rätt storlek m.m. Fick även med mig tre extra saker hem. Tänkte visa er delar av mina julklappar. Vet dock inte om det blir innan eller efter min födelsedag då jag fyller år om 15 dagar :D
 
Skulle det vara intressant? 
 
, Kram. 

Jag vill så gärna

Hej på er. Jag vill så gärna börja blogga igen eftersom att jag inte har så mycket att göra på dagarna just nu. Jag bakar ganska mycket och så blir det ju en del shopping här i London. Tänkte visa er lite av sådant och självklart bara vandliga, vardagliga saker. 
 
Jag vill ju också veta hur det är hemma i Sverige så ni får gärna kommentera och berätta lite!
 
, Kram