Imorgon 08.05

Imorgon kommer Lina och hennes familj hit de skall stanna till på Lördag om jag minns rätt... Skall bli trevligt som bara den!

Phantom of the opera

Idag mår jag ganska bra faktiskt. Fick ett utbrott imorse men annars har livet rullat på bra. Efter besöket på svenska skolan hann vi aldrig till gallerian. Istället åkte vi till Kingston och tittade på jacka till mig. Det blir ju inte så kallt här i England men det regnar ganska mycket, därför passar det super med en jacka från Barbour. De verkar ganska tråkiga, praktiska, fula och typ "vuxna" men det gott folk är kvalité. På vägen ut från Affären kikade jag in på Topshop och där fick jag syn på en svart stickad kofta som jag hade sett i en tidigare Topshop där min storlek inte fanns. Och vipps blev det både en jacka och en kofta, uppsi!
 
Ikväll är det bara jag, David och Bella hemma. De skall laga Tacopaj till middag och vi skall se på Phantom of the opera (dvdn). Nästa vecka, på Torsdag kväll när Johanssons (en familj) är här så skall vi på den musikalen i London. Tänk, den har gått på samma ställe i 25 år! Det är så sjukt kul att på musikal tycker jag. Tidigare har jag sett We will rock you och The lion king. Otroligt bra båda två!
 
Ni i Sverige har Höstlov nu va? Jag avslutade mitt precis. (inte för att jag har märkt av något höstlov precis) men nästa vecka skall jag börja ta lite fler lektioner i skolan. Engelska, Bild, Matte, NO och ett till som jag inte vet vad man kan kalla det, hehe...
 
Vad skall ni hitta på under höstlovet?
 
Bilder på det jag köpte:

BARBOUR - £277

TOPSHOP - £38

6-10 December

Jihoo! Biljetter är bokade och den 6:e December sitter jag på planet hem till Sverige! Skall bli både superroligt och ganska sorgligt att åka tillbaka sedan. Vi får se vad jag hittar på den tiden jag är i Sverige :) Idag skall vi in till London för att gå på en så kallad "Pop up shop" som tar plats på Carnaby street i endast två veckor. Imorgon skall vi också in till London men för att hälsa på Svenska skolan som ligger där. Det är eventuellt ett alternativ för mig om det känns lättare att börja med en Svensk skola istället för att gå alla lektioner på Engelska... Efter Svenska skolan skall vi på en utställning/ett galleri som verkar trevligt, jag berättar mer om det senare då jag inte vet så mycket om det ännu, ha det bra!

En livsuppdatering

Hej. Tänkte se om livet blev lättare om jag fick skriva av mig lite här på bloggen. Mitt läge ser ut såhär just nu: Jag går på en skola som heter ACS International School Cobham men är hemma för tillfället p.g.a min sjukdom. På dagarna går jag alltså hemma i huset och äter jämt och ständigt. Det är det jag gör, haha! Min mamma, Bror och hans flickvän är hemma (David och Bella pluggar hemma via internet). Mitt intresse HAR varit att fota men jag orkar inte med jag orkar inte med det nu. Dock vet jag itne hur man designar bloggar och kan därmed inte ta bort och ändra kategorier...
 
Min högsta önskan just nu är att orka med att vara social, börja gå i skolan, träna, att jag skall kunna köpa nya jeans (alla storlekar är för stora nu) och att inte vara beroende av att min mamma övervakar mig och mitt ätande, jag vill hålla kontakten med mina underbara vänner hemma i Sverige.
Jag vill även få ut så mycket som möjligt av tiden här i England. Lära mig språket, helst flytande. Få Internationella vänner, se och göra allt man kan i London och hela England.
 
Allt detta skulle jag missa om jag inte blev frisk, NU!
 
Numera tänker jag skriva inlägg om mitt liv som sjuk, bosatt i England och om saker som helst enkelt peppar mig att vilja göra saker och leva igen. Det kommer nog även upp en och annan mat-/frukost-/mellanmålsbild då jag har en liten passion för matbilder :)
två stycken förmiddagsmellanmål.
 Banan/Vaniljmilkshake (med näringsdryck i) digestivekex och ett plommon
 Banan/chokladmilkshake ( samma ) och 40g torkad frukt.