rökelser i rörelser

(klicka för större)

Alla foton tagna av mig och min Canon 500D + 18-55mm

marshmallows ♥ #1

Marshmalllows grillning med Lina! ♥
(Oj då, Lite överredigerad men jag orkar inte, ^^)
- Canon 500D - 
Det är alltid lika gott med marshmallows, föresten. Stvas det så?? ^^

Jag är?... är dumma frågor


Nu sitter jag här och har världens berg av kuddar för att mitt nätverk ska funka och som grädde på moset/bredbandsmodemet på kuddarna så funkar det faktiskt! awesome! för jag har inget att göra.

Jag längtar till en sak: FALLENSDAGAR!!! Det är värsta grymt! Jag ska vara hemma i de tre dagar (ska i alla fall övertala mamma/pappa) Om jag inte får så ska jag muta dom med en.. kram! haha ;) Nämen jag hoppas att jag får. Jag måste verkligen kolla upp när Veronica Maggio och Oskar Linnros spelar... Särskillt Veronica (mowhhaha!) grym är hon! Jag ska också titta vilka mer artister som ska vara där förutom de och min brorsas band..

På tal om band/artister så ska jag på PHCP (red hot chilli peppers) i oktober i globen, ska ta ledigt från skolan i ..två dagar, tror jag. Grymt kul! Alltså, jag gillar inte hårdrock men jag gillar liksom 'vanlig' rock såsom PHCP är ;)
såja, nu fick jag med allt jag ville säga.... NÄ, juste! kioskens premiär gick galant! Vi fick in ganska mycket pengar även om det inte var jättebra väder ;)

shit, vilket långt inlägg. ^^
psst. Jag är på min brors dator och han har inga roliga/fina bilder så det får ni leva med, igen.

See you! love..

ändrat igen

Det blev lite skärft om tid så jag åker till Strömstad istället..

Åker hem

Mammsen undrade nyss om jag ville följa med hem till våran hemstad (Trollhättan) och vara där till imorgon kväll för att mamma ska jobba. Jag vara bara tvungen att kolla yr och det visade sig att det skulle vara samma väder på ett ungefär föörutom att det ska vara en grad varmare i hemma. Så, jag åker hem ett litet tag ;)
Vi får se vad som händer imorgon, låt det rätta ske! d.v.s att jag vill att det ska hända något roligt ;) haha!
lots of love, Anjix ♥

kortis!

Nu har jag precis ätit glass och checkat bloglovin (följ mig här!) och nu ska jag läsa lite i min lilla bok. Vi höres!

a n j a p l a d d r a r p å

Idag har jag inget roligt att prata om så jag bara skriver något, det brukar ju flyta på efter några rader.
 
Jag längtar såå tills på Onsdag för då ska  vi öppna kiosken. Fast det ska ju regna och vi är nästan helt klara med att sätta upp och prismärka grejjorna. Så, vi kanske,kanske ska öppna den på Tisdag istället. :D

Här håller mammsen (som alltid) på att städa, d.v.s rensa ut gamla grejjer.. Och hon hittade två urgulliga men gamla paraplyn som jag ska fråga om jag får fota med någon gång i framtiden/i sommar . Det vore ju 'ascoolt'!
Jag tog också kort på ett fint mänster som var på en sån där fin solfjäder. Jag fotade också några små blommor..
Ikväll kom Davids (storebror) kompisar hit, de ska nog typ spela in några låtar för de har med sig nästan alla deras intrument och det är många! hit. Jag hoppas inte att hela huset darrar.. 

Jag har tyvärr inte laddat över de foton jag tog idag men de kommer i sommar någon gång.
För bloggdesignen går det ju sådär för. Jag och Klara har liksom inte riktigt tid och nu är ju jag här i sommarstugan och så.. Ni får stå ut med att den är lite vintrig tills vidare.

Nåja, Har ni haft ett härligt sommarlov hittills ?

Sommarlov är lika med rätt dålig update

Sommarfesten gick som en dans!
Nu är det ju sommarlov och med det vill jag säga att jag kommer att uppdatera när jag hat tid och lust. I unfefär en vecka framåt är jag i sommarstugan och vi får se om vi har någon internet där..
Men snälla, NJUT av sommarens fina väder och ha det så himla gött så hörs vi!
HUGS!

Domedagen.Fast nä.

Nu kommer det vi alla har väntat på... Okej vissa, typ som Jag, Klara och Tjejerna i klassen ;)
Nu har vi nämligen planerat att göra detta sen i vintras och ni blir det äntligen av.
Ni som har missat om vad det är jag pratar om, kolla här Klara kommmmmm, aj!, jag fick krampp :'( . 
Klara kommer hit runt kl. 11.00 och då ska vi börja greja med allt och lite till.

En glad nyhet är också att pappa har fixat en ny mobilladdare till mig, jag var så duktig att tappa bort mina två. Så nu kan ni messa!

Juste ja. Jag vill tillbringa een skål till lyckliga Sara, min vän, min bästis, min granne till att hon nu har åkt/får åka till varma Rodhos (stav) du kommer att ha det så bra och jag ska försöka att passa din planta som jag aldrig gjort förr.


Helt enkelt, ha det så bra!

Baktime

Idag har jag bakat med Klara inför imorgon. Vi gjorde ******** . Kan ni gissa vad det står? Jag rullade också ************* (gissa!) Och next up is *********** haha, jag har kul! <3 alla som är bjudna, KOM ;) haha nämen vi ses.

fråga om tröjan

Anonym om Statistiken är på botten - Kom igen nu gott folk!:
Var är tröjan köpt?

Sv:
Den är köpt på lager 157, en outlet i typ Eskilstuna ;) Den fanns i svart/vit och röd/vit men jag har den i marinblå/vit fast det syns inte på bilden. ^^

*=stjärna

(ribriken har inget men inlägget och göra^^)
Nu, snart ska jag och Klara åka till ICA och handla lite mat till imorgon när vi ska ha våran lilla sommarfest. Bi får hoppas att yr har rätt att det ska vara sol/moln och 22 grader. Vi höres kanske senare ikväll.
Ps. den lilla vita björnen och papegojjan är från oss ;) Vi hann inte köpa så vi gjorde två egna istället :D

Photoscape

SOMMARLOOOOV! ITS SO AWESOME <3 Haha! *daaamp*
Som grädde på moset:
Håller jag på att skaffa photosscape, jag tänkte att det var bra att skaffa något lite vettigare än mitt tidigare redigeringsprogram. Jag ska sedan redigera lite studentfoton, jag är kass på att bli klar med grejer i tid och sen ber jag om förlåtelse, sedan händer det samma en gång till. Men här kommer ändå tre oredigerade foton.
Stolt mamma ;)
Fotat av: MIG med Canon 500D + 75-300mm

SKOLAVSLUTNING

Stiger upp med tuppen idag för att hinna fixa iordning mig inför morgonens aktivitet - skolavslutningen! Det ska bli så himla skönt :D . På eftermiddagen idag ska vi till Sannäs men kommer hem ikväll igen, sen om jag kan få fram några studentfoton då ;)
C-YA!

studentfoton - inställt

Hinner inte , som vanligt! FÖRLÅÅÅÅT...

Statistiken är på botten - Kom igen nu gott folk!

Just nu är statistiken på botten, det jag ju bero på att jag aldrig uppdaterar? Fast i helgen har jag ju varit borta och snart är det sommar lov?! Hur härligt är inte det! ;) Jag äslkar sommaren. Det är så skönt att gå ut i shorts och linne, barfota på kvällen. Älskar det <3 . Nu, denna veckan ska jag FÖRSÖKA uppdatera liite mer, det är svårt att säga det själv men jag vet inte hur det kommer att gå. Det kommer snart ett inlägg med typ bara foton från studenten och helgen.
Nu ska jag inte tjata mer, här kommer kommer dagens outfit som jag inte haft på asalänge. Och ja, tröjan är ny. Jag köpte även ett vitt sommarlinne ;)
Lätt snygg bild, haha!

STUDENT

Är på student, återkommer Måndag 13/6 ;)
Har på mig en klänning som är  med mönstret nedan. Intressant!
KRAM ;)

planering

Provet idag gick ganska bra hoppas jag, det kändes i alla fall ;) .
Nyss var jag hos Klara men hon kommer snart hit sen för vi håller på att planera en liten hemlig grej (MOWHAHAHA)^^.
Imorgon är det spåretsdag, vi ska gå en tipspromenad och sen ha 5-kamp. Inte så himla roligt men bättre än skola.
Jag måste be mammis att hon köper fika på vägen hem så jag kan ha något att knapra på ;)
Lagen är skitgrymma! dom heter typ olika tvprogram och jag, Sara och Klara är med i Big Brother! fettkul^^ Klara bah: Jag har alltid velat va med i Big Brother! haha<3
Vi hörs mer i morgon, tror jag :)

pluggpluggplugg

Jag kom på idag att vi har prov på sstormaktstiden imorgon, bra anja! Så nu på eftermiddan så har jag pluggat lite. Innan så var jag på överby för att köpa en sommarklänning till studenten som vi ska på i helgen. Jag hittade en från sisters som är vit med små söta blommor lite över allt. Vi får hoppas att det blir fint väder också ;)
Nu ska jag ta det lite lugnt och plugga lite mer. kul. Funderar på att ta en piggelin :D
KÖSS,HEJ!

Dra till sommarstugan

Nu har vi lov i 5 dagar och det sitter alldeles utmärkt!
Själv drar jag till sommarstugan för att fixa med kiosken, ska bli riktigt kul enligt mig för jag gillar att måla och fixa sådär ;)
Jag tror att vi kommer hem på Söndag kväll eller något, ni märker...
Här är förästen loggan till kiosken, enkel och fin enligt mig ;) Jag menar, det är ju bra att ni vet hur den ser ut så att ni kan stanna och köpa glass om ni ser den! haha ;D
Gjord av: ME (anjix) ;)
Lite marina färger så. (det ligger vid en hamn)