så känns det

Kan inte sova och tänker alldeles för mycket. :'(
-Bort med er elaka tankar!
Tror jag behöver lite peppande ord av någon som bryr sig <3
Förlåt för det där! (kommer att raderas snart, tror jag...)
kram på er alla jag älskar <3

Kommentarer
Postat av: Hilda

Det kan vara jättesvårt att du kämpa sig upp när man ligger på botten . Jag har själv problem som jag inte har berättat för någon & haft ångestattacker just för att jag inte gillar att "ge andra" mina problem, som jag tycker är mina att ta med itu med och vill helst inte besvära någon annan.

Men när det var som svårast skulle jag ha pratat med någon, och det är det du måste göra . För visst lyssnar du om någon vill ha hjälp? Ibland måste du bara få det ur dig, det är okej att vara nere och gråta!

Saken är : du har en massa nära & kära som älskar dig och gör vad som helst för dig, precis som du kan göra vad som helst för dem. Glöm inte att anorexian och du är 2 olika saker, den definierar inte dig! Du är Anja som är stark nog att besegra anorexian! <3

Svar: åh, Hilda! Jag vill absolut inte häller ge någon annan besvär bara för att jag har det men ibland måste jag bara få ur mig det. Du får gärna prata med mig ifall det är något du behöver eller så. Vi stöttar varandra! Tack för att du finns, fina vän!
Anja Svedberg

2012-12-31 @ 10:06:59
Postat av: Sara

Jag vet att du är stark Anja. De är otroligt obehagligt och synd att du ska behöva gå igenom detta i din ålder. Men alla tror på dig! Jag tror på dig. Hela släkten tror på dig! Säkert massa vänner oxå.

Jag saknar dig så otroligt mycket ska du veta. Jag saknar sommrarna hos mormor, eller när vi var i sannäs. Jag saknar den tiden då jag kallade dig min bästa vän. När jag var typ 3 gånger hos er om inte mer per år. Så du ska veta att jag finns här egentligen hela tiden. Men visst jag kan inte allt om dig, jag är inte längre din bästa vän. Men jag är ändå din kusin. Och jag älskar dig föralltid.

Och du är stark och du kommer klara denna tuffa tiden. Jag hoppas på dig<3

Svar: Sara, jag saknar den tiden också, då vi skrattade men även småtjafsade ibland. Men det är man till för varandra. Att älska varann på olika sätt. Och det visar man också genom olika sätt. Kusiner är närmre än vad man tror! Kram <3
Anja Svedberg

2012-12-31 @ 11:21:24
URL: http://trollponny.blogg.se
Postat av: Ellen

Anja, jag saknar dig så otroligt mycket och jag saknar tiden då allt var så lätt. Men livet är inte enkelt, alla går igenom en tuff tid i livet och ibland känner jag också att jag bara vill flyga bort. Men du är stark som ens vågar berätta. Du vet att vi alltid finns här för dig även om vi är långt bort. Vi tänker på dig och vet att du kommer klara detta.

puss & kram

Svar: Ellen, tack för dina fina ord! och ja, det är verkligen att ALLA har uppgångar och nedgångar. Men tillslut blir i princip allting bra bara man pratar och stöttar varandra! Vänner är till för att stötta varandra, eller hur? Och det gör ni alla så bra! Önskar bara att jag kunde stötta er lika bra när ni har motgångar...
KRAM!
Anja Svedberg

2012-12-31 @ 11:36:31
Postat av: Lisa

Jag vet att det var ett tag sen du skrev detta, och jag hoppas att du känner dig bättre, men jag måste bara få detta ur mig!

Du är en helt underbar person Anja och jag vet att du är stark nog att klara av det som står i vägen för dig. Jag vill att du ska veta att vi älskar dig för den du är och kommer alltid att göra det! Vi finns alltid här för dig om du behöver stöd!

Vi har många fina minnen ihop, speciellt när vi var små. Kommer du ihåg när jag följde med till Sannäs och sov över och vi lekte hästar på er veranda där? Eller när vi drog runt varandra på de där röda madrasserna i ert hus och skrattade så vi fick ont i magen? Och när vi gjorde en mini-film med lego och försökte spela in en reklamfilm för Ramlösa med Sara? Det finns så många fina och roliga minnen som jag aldrig kommer glömma! Det är synd att vi längre inte har möjligheten till att stå varandra lika nära som vi gjorde då, men jag finns fortfarande här för dig!

Jag vet att du är stark och kan ta dig igenom detta, du kommer klara det! Jag hoppas att vi får träffas snart igen, för vi saknar dig verkligen här hemma!

Kram på dig, finaste Anja <3

Svar: Jag är så tacksam för att ni finns där och vill stötta mig när jag har det svårt. Det kan inte beskrivas med ord. Ibland tar jag fram den lego-videon och tittar på. Så himla dålig fast ändå så himla bra!? Jag hade hoppats på att jag fick gå ur grundskolan med er, min fina klass och vänner. Men så blev det inte. Tack ännu en gång för att ni finns, KRAM!
Anja Svedberg

2013-01-03 @ 22:31:54
URL: http://blueeyed.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress:

Bloggadress:

Vad har du att säga?

Trackback