efterrätt
Igår bestämde jag mig för att utmana mig själv med en annan efterrätt än det jag brukar. Det blev den här relativt nyttiga, väldigt enkla kokos-och chokladpannakottan som känns som en len mousse i munnen. mums!
4 personer -
100 g mörk choklad
2,5 deciliter kokosmjölk
3 tsk råsocker
3/4 tsk gelatinpulver / gelatinblad
hallon
riven kokos



smält chokladen i ett vattenbad

koka upp kokosmjölken och råsockret, häll i gelatinet, låt puttra i 1 minut. blanda i den smälta chokladen


Förvärm med ljummet/varmt vatten om du använder dig av glas att servera i

häll upp och ställ i kylen cirka två timmar innan severing


servera med hallon och riven kokos, TIPS: det behövs mycket hallon och kokos!



Ett nyttigt tips för dig som gillar chokladmousse, kokos och hallon!
Kommentarer
Postat av: Rebecca
Ser gott ut, skall absolut prova någon gång!
Postat av: Klara
Åh vad gott!
Svar:
Anja Svedberg
Postat av: fellemunk
åh vad gott det ser ut!
Svar:
Anja Svedberg
Trackback